Logo VakantieStunt
Stedentrip Jeruzalem Afbeelding Stedentrip Jeruzalem
Stedentrip Jeruzalem ****
Bestemming: Rondreizen - Fly en Drive
Stedentrip Jeruzalem ****

5 Dagen

Wilt u eens een stedentrip maken naar een verassende bestemming? Bezoek Jeruzalem eens, deze prachtige stad heeft van alles te bieden. U waant zich in een westerse metropool met een moderne vibe. Aan de andere kant heeft deze stad twee gezichten en bent u in het oude tradiotionele Israel, op een steenworp afstand van de geboorteplek van Jezus. Tijdens deze stedentrip kunt u een bezoek brengen aan deze plek, de klaagmuur bezoeken en de Kruisiging tocht van jezus bewandelen. Jeruzalem is een stad met geschiedenis en dat voelt u. Aan de andere kant kunt u hier 's avonds heerlijk uit eten en borrelen in een van de gezellige straatjes die het centrum herbergt. Wij hebben alvast een aantal perfecte Stedentrip Hotels voor u uitgezocht zie hier beneden! Hebt u andere wensen voor een hotel, laat het ons weten.Jeruzalem is gelegen op de grens van de Westelijk Jordaanoever in het midden van Israel. Deze stad is opgedeeld in twee delen wat al een ervaring op zich is. De stad ligt op een berg van ongeveer 750 meter hoogte.
Jeruzalem heeft in tegenstelling tot Nederland maar 2 seizoenen, de lange hete zomer en de wat koudere en natte zomer. De geschiedenis van Jeruzalem gaat terug in de tijd tot duizenden jaren voor Christus. In een van de eerste vermeldingen van de stad in 1.800 voor Christus wordt de stad Ursalim genoemd. Al vroeg in de geschiedenis ontstond er strijd tussen verschillende heersers en verschillende volkeren en helaas is dat vandaag de dag nog zo.

Jeruzalem is een verassende en levendige stad, alles is netjes aangelegd, er is een uitstekend netwerk van openbaar vervoer. Wilt u meer informatie over deze stad? Bestel het informatie boekje over Jeruzalem of neem contact met ons op.Inclusief
  • 4 overnachtingen geselecteerd hotel
  • retourvlucht economy vanaf Amsterdam of Dusseldorf
  • Alle belastingen en toeslagen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt buffet
  • NL-talig gids oude stad

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail