Logo VakantieStunt
Highlights Tour Israel en Eliat Afbeelding Highlights Tour Israel en Eliat
Highlights Tour Israel en Eliat ***
Bestemming: Rondreizen - Fly en Drive
Highlights Tour Israel en Eliat ***

15 Dagen

De hoogtepunten van Israël met vervolgens een weekje relaxen in Eilat.Zondag, eerste dag
Amsterdam - Tel Aviv
Vliegreis van Amsterdam naar Tel Aviv en transfer naar uw hotel in Tel Aviv voor overnachting. 

Maandag, tweede dag
Tel Aviv - Negev woestijn - Massada - Jeruzalem

U verlaat Tel Aviv zuidwaarts en rijdt langs Beer Sheva, de hoofdstad van de Negev woestijn en Arad over een prachtige woestijnroute. Aangekomen bij Massada aan de Dode Zee gaat u per kabelbaan naar het indrukwekkende fort op de top - de laatste vrije Joodse vesting in de strijd tegen Rome. Vanaf de berg heeft u een fraai uitzicht over de Dode Zee. Tevens wordt u de mogelijkheid geboden te drijven in de Dode Zee. Door naar Jeruzalem voor overnachting.

Dinsdag, derde dag
Jeruzalem (Nieuwe Stad)

U rijdt naar de Scopus berg voor een prachtig uitzicht over Jeruzalem, dan naar het Hof van Getsemane en de Kerk van Alle Naties. Hierna gaat u naar het Israëlmuseum (Shrine of the Book), waar zich de bekende Dode Zee rollen bevinden. Vervolgens gaat u naar het prachtig gerenoveerde model van Jeruzalem zoals het eruit zag in de tijd van de Tweede Tempel. Uiteraard bezoekt u ook Yad Vashem, het eerbetoon aan de zes miljoen joden die zijn omgekomen tijdens de Holocaust. In de middag rijdt u naar het pittoreske dorpje Ein Karem, de geboorteplaats van Johannes de Doper. Terug naar uw hotel in Jeruzalem voor overnachting. 

Woensdag, vierde dag
Jeruzalem (Oude Stad) - evt. Bethlehem
Via één van de porten van de Oude Stad wandelt u de Joodse Wijk binnen. U bezoekt de Klaagmuur, het Tempelplein en de kleurrijke bazaar. U loopt over de Via Dolorosa, de Kruisweg van Christus met zijn staties tot het laatste punt, de Heilig Grafkerk. Vervolgens rijdt u naar de Zionsberg en bezoekt het graf van Koning David, de Zaal van het Laatste Avondmaal en de Dormitio Abdij. Indien de situatie dat toelaat vertrekt u naar Bethlehem (Palestijnse autoriteit) om de Geboortekerk en de Herdersvelden te bekijken. Overnachting in Jeruzalem. jeruzalem

Donderdag, vijfde dag
Tiberias - Galilea
U verlaat Jeruzalem en rijdt door het Jordaandal naar Galilea. U bezoekt Beth Shean met de opgravingen van de Romeins/Byzantijnse stad Skythopolis. U brengt een bezoek aan Tiberias en rijdt langs het meer van Galilea naar Capernaum. In de namiddag komt u aan in uw kibboetshotel in noordelijk Galilea voor overnachting. 

Vrijdag, zesde dag
De Golan hoogvlakte - de bergen van Galilea - Nazareth

U brengt een bezoek aan de Druzendorpen en aan Banyas, één van de bronnen van de rivier de Jordaan. Via de Hulavlakte naar Sefad, de stad van de Joodse Mystiek - de Kabbalah. U ziet één van de oude synagogen en de schilderachtige kunstenaarswijk. In Nazareth bezoekt u de Kerk van de Aankondiging en de werkplaats van Jozef, waarna u terugkeert naar de kibboets voor overnachting. 

Zaterdag, zevende dag
Acco - Haifa - Tel Aviv
U reist dwars door Galilea naar de kruisvaarderstad Acco. U maakt een wandeling door de stad, de Karavanserai en de haven. Door naar Haifa, waar u een kort bezoek brengt aan de Perzische tuinen van de Bahai sekte. Langs de kust naar Caesarea, wat eens de hoofdstad van het Romeinse Judea was. U eindigt de dag met een korte rit door Tel Aviv en het oude Jaffa. Overnachting in uw hotel in Tel Aviv. 

Zondag, achtste dag
Tel Aviv - Eilat
U wordt naar de luchthaven van Tel Aviv gebracht voor een binnenlandse vlucht naar Eilat. Overnachting in uw hotel in Eilat.

Maandag, negende t/m zaterdag, veertiende dag
Eilat
Dagen ter vrije besteding in Eilat. Overnachting in uw hotel in Eilat. 

Zondag, vijftiende dag
Tel Aviv - Amsterdam
Na het ontbijt vertrekt u naar de luchthaven van Eilat (City) voor een binnenlandse vlucht naar Tel Aviv. Vanuit Tel Aviv vliegt u naar Amsterdam.Inclusief
  • Vluchten vanaf Schiphol.
  • Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen)
  • Rondreis zoals beschreven
  • Alle transfers en entreegelden, exclusief transfers in Eilat
  • Vervoer in een luxe touringcar of minibus onder begeleiding van een gids
  • 7 nachten verlenging in Eilat o.b.v. logies/ontbijt

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail